Greenstat Solar Solutions er i vekst og søker nye medarbeidere

Greenstat Solar Solutions er en sterk totalentreprenør for solcelleløsninger på det norske markedet. Nå søkes det nyansettelser som elektroinstallatør og salgssansvarlig for å styrke teamet og møte økende etterspørsel etter våre tjenester.

Published: Oct 18, 2023 at 1:36 PM

Bergen_Framohallen_justert.jpg

Med en imponerende historie med innovasjon og vekst, søker Greenstat Solar Solutions nå etter talenter som ønsker å ta del i deres suksessreise og bidra til selskapets fortsatte utvikling. "Vi ser etter faglig sterke og ambisiøse individer som er klare til å omfavne nye utfordringer og bidra til å styrke selskapet videre," uttaler Sebastian Farmen, daglig leder i Greenstat Solar Solutions. 

Begge stillingene det det søkes om denne gangen vil ha arbeidssted ved Greenstat Solar Solutions sitt Larvikskontor. «Det var den riktige vurderingen denne gangen» sier Andreas Gjermundsen, VP Solar i Greenstatkonsernet. «Det er for øyeblikket Larvikskontoret som har tyngst backlog, spesielt med byggingen av Engene Solkraftverk som snart påbegynner. Men veldig snart skal det nok utlyses nye stillinger ved både Bergenskontoret og Arendalskontoret til Greenstat Solar Solutions» sier Andreas videre.

Elektroinstallatør

Som faglig ansvarlig elektroinstallatør, vil du spille en avgjørende rolle i våre kommende prosjekter. På Engene Solkraftverk vil det være spenningsnivåer opp til 1500 VDC og 22 kV AC. Din oppgave vil være å sørge for at selskapet opprettholder sine forpliktelser i forhold til relevante lover og normkrav, her og på alle Greenstat Solar Solutions sine installasjoner.

Høres denne stillingen interessant ut for deg? Les full stillingsbeskrivelse:

Finn.no

Selger/salgsansvarlig

Søker en dynamisk og erfaren selger med bakgrunn fra salg i byggebransjen og/eller elektrofag. Solcelleanlegg selger nærmest seg selv og oppgaver vil være god blanding av å håndtere leads som kommer til bedriften og oppsøkende salg, samt offentlig anbud. Du også bli involvert i å utvikle selskapet markedsstrategi, bemanningsplan og ansvarlig for utvikle tilbuds/salgsprosessen for å skape den beste kundereisen med GSS.

Høres denne stillingen interessant ut for deg? Les full stillingsbeskrivelse:

Finn.no 

 

Søk via finn.no eller kontakt  
Sebastian Farmen 
+47 951 57 696 
sebastian@greenstat.no 
 

Greenstat Solar Solutions oppfordrer søkere med ulik bakgrunn og erfaring til å utforske de tilgjengelige mulighetene. Vi har som mål å bygge et mangfoldig team som vil gi forskjellige perspektiver og ideer til bordet.